Ingvardsen Partners hører til blandt de mest velrenommerede teams i Skandinavien inden for Executive Search og Executive Services. Vores fokus er C-level, funktionsdirektører samt bestyrelsesformænd. Teamet hos Ingvardsen Partners har leveret over 1000 positioner gennem de seneste 15 år.

Herudover har vi leveret ledelsesudvikling, bestyrelsesevalueringer, assessments, executive coaching samt organisatorisk rådgivning til en lang række af de mest ambitiøse selskaber i Skandinavien.

Vi er erfarne og kendte for at levere kompromisløs kvalitet på et meget højt niveau. Vi er medlem af International Executive Search Federation (IESF) – en af verdens største search leverandører.

Som Executive Search Consultant kommer du til at arbejde tæt sammen med hele searchteamet samt de kundeansvarlige partnere, da vi altid løser opgaver i mindre teams og samarbejder på tværs. Du vil blive ansvarlig for at drive en effektiv og kvalitativ proces indeholdende opstartsmøder, udarbejdelse af skriftligt materiale på den enkelte stilling, analytisk og struktureret search samt kontakt og dialog med potentielle kandidater.

Dine arbejdsopgaver

  • Opstartsmøde med kunden i forbindelse med planlægning af profil og search samt løbende dialog undervejs
  • Udarbejdelse af virksomheds- og stillingsprospekt m.m.
  • Virksomheds-targetliste, search i diverse databaser, kildekontakt
  • Dialog og kompetence-screening af potentielle kandidater
  • Kandidatlister, forberedelse af udvidet CV’er og referencetagning
  • Testfeedback
  • Planlægning og projektstyring af events
  • Bestyrelsesevalueringer i tæt samarbejde med partnerne

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende stilling, hvor du vil arbejde selvstændigt og fleksibelt, og få mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Vores mange kunder har en naturlig gang i huset både i forbindelse med løsning af opgaver og afholdelse af netværksmøder og events, hvilket kombineret giver dig en stor kontaktflade og mulighed for at udvikle dit eget netværk til erhvervslivet.

Du har afsluttet en videregående uddannelse, er kommerciel og forretningsorienteret, gerne kombineret med flere års erhvervserfaring, evt. inden for Executive Search. Men du kan også have en anden baggrund f.eks. indenfor strategi og forretningsmodellering. Du har stor interesse i erhvervslivets sammensætning og dynamik, og du er desuden sprogligt stærk både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Som person er du udadvendt og nysgerrig. Du er meget kvalitetsbevidst med en udpræget sans for detaljer og flair for systemer.

Vi er et tæt team, og det er derfor vigtigt for os, at vi kan hygge os og have det sjovt. Vi hjælper hinanden i hverdagen. Vores kontor ligger i Nordhavn, tæt på metro og S-tog, i skønne lokaler med adgang til en fantastisk kantine med den lækreste frokost fra Meyers Køkken. Vi har fitnesscenter og gratis parkering.

Vil du vide mere om stillingen kan du kontakte enten Bibi Boas Bondesen på 9363 4362 eller Bettina Bernhoft på 5144 3303. Alle henvendelser behandles fortroligt. Vi indkalder løbende til samtaler og håber at få en ny kollega i sensommeren.