Ydelser

Excecutive search

Vi har gennem de seneste 15 år leveret mere end 1000 topledere og bestyrelsesmedlemmer til danske og skandinaviske virksomheder. For os er det afgørende at forstå forretningsmodellen, ambitionen og værdierne. 

Vi har en passion for faget og går aldrig på kompromis. Kvalitet i både leverancen og samarbejdet er helt afgørende for os.

Bestyrelsesevaluering

Bestyrelsesarbejdet undergår i disse år en betydelig udvikling. Kompetencerne og bestyrelsens opgaver samt roller skal afspejle virksomhedens forretningsmodel og ambition.

Vi gennemfører bestyrelsesevalueringer i alle typer virksomheder – de største, de finansielle, de ambitiøse – alle der ønsker at sikre den størst mulige effekt og værdiskabelse af bestyrelsens indsats.

Leadership Assessments & Development

Udvikling af ledelsens kompetencer og samarbejde er et naturlig fokus for de fleste ambitiøse virksomheder. Det samme gælder ledelsesvurderinger ved M&A – enten forud for, eller som en del af due diligence.

Vi har en fyldt og veldokumenteret værktøjskasse af ledelsesmetoder, testsystemer og vurderingsværktøjer samt en markant erfaring fra utallige leadership developmentprojekter samt assessments gennem 20 år.

Trusted advisor

Vi er stolte af, ofte at blive inviteret som personlige rådgivere, coaches samt sparringspartnere for topchefer, direktioner, bestyrelser og bestyrelsesformænd samt virksomhedsejere.

Vi betjener alle niveauer af virksomheder nationalt og internationalt.

Organisatorisk Design

Mange virksomheder arbejder løbende med udvikling af nye forretningsmodeller, der skal sikre virksomhedens eksistensberettigelse og fremadrettede positionering.

Vi er anerkendte og værdiskabende rådgivere, når den understøttende organisation skal designes og implementeres. Tilsvarende har vi bistået ved fusioner og integrationer.